Smit & Dorlas Koffiebranders

Afgelopen jaar hebben we voor de eerste maal de kersttruck ingezet als kerstgeschenk voor onze medewerkers. Altijd een lastige keuze het kerstgeschenk, omdat de diversiteit aan mensen die bij ons werkzaam is groot is. Maar de kersttruck is er in geslaagd om iedereen te verrassen! De cadeaukeuze in de truck was groot en iedereen was enorm blij met dit originele, persoonlijke en verrassende cadeau! Nog nooit zoveel complimenten gehad over de keuze van het kerstgeschenk. Alles was super geregeld vooraf, maar ook ter plaatse. Ik kan dit dan ook aan iedereen aanraden!

Smit&Dorlas Koffiebranders

Jeugdbescherming regio Amsterdam

De kersttruck van de Kerstmarktspecialist was een groot succes! Onze medewerkers hebben enorm genoten en voelden zich zeer verwend. Zoals één van onze medewerkers zei: ‘dit voelt écht voor ons!’. Maanden later wordt er nog enthousiast over gesproken. Stiekem vragen medewerkers al of er dit jaar weer een kersttruck komt 😉

Niet alleen over de kersttruck, maar ook over de organisatie van de kerstmarktspecialist zijn we zeer tevreden. Door een vergissing in de datum leek het hele feest in duigen te vallen. Jeffrey en zijn team hebben er alles aan gedaan om het evenement te verplaatsen. En met succes! Nog voor de kerstdagen liepen onze medewerkers door de kersttruck op zoek naar mooie cadeaus – geweldig!

Aanrader: bij Jeugdbescherming hebben we de kersttruck gecombineerd met vermaak en lekkers binnen: bingo, hapjes, drankjes, etc. Één groot kerstspektakel voor de hele organisatie!

Jeugdbescherming regio Amsterdam

Ambulance Oost

Een aanrader! Tijdens onze jaarlijkse kerstborrel proberen we onze medewerkers altijd ergens mee te verrassen. De ‘oh’s ’ en ‘ah’s ’ waren niet uit de lucht toen de Kersttruck ons terrein op reed. Een 25 meter lange verrassing. Elke medewerker kreeg een shopper met een zakje ducaten en kon zelf kerstinkopen doen.  De kraampjes in de truck werden continu aangevuld dus er is voor iedereen voldoende. De medewerkers in de truck staan vriendelijk en met kennis van zaken voor iedereen klaar.
Wij juichen het toe dat er wellicht een systeem komt voor de inschrijving want het vergt veel tijd om te inventariseren welke medewerkers wel/niet aanwezig zijn bij de kerstmarkt.

Ambulance Oost

Schoonmaakorganisatie Succes B.V. Nijmegen

…En of zij De Kerstmarktspecialist zijn!…

Al een aantal jaren op een rij komen De Specialisten onze medewerkers verblijden met hun unieke kerstactiviteit.

Hun enthousiasme, gedrevenheid, spontaniteit, persoonlijke aandacht en hun complete uitstraling zijn tot in de puntjes perfect!

Wijk af van het traditionele gebeuren en laat je verrassen door dit concept. Het is ons heel goed bevallen!

Schoonmaakorganisatie Succes B.V. Nijmegen

Power Packer Europa BV

Erg leuke en goed georganiseerde Kerstmarkt:

In december 2018 hebben wij voor de 2e keer onze kerstmarkt door de Kerstmarktspecialist laten verzorgen. Vanaf het uitzoeken c.q. samenstellen van het assortiment voor de kraampjes tot aan de organisatie en de aankleding van de kerstmarkt zelf,  alles is perfect door hun geregeld. Wij hebben alleen maar positieve reacties van onze medewerkers gehad en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en diversiteit (voor iedereen een geschikt cadeau) van de artikelen.

Daarnaast is het team van de Kerstmarktspecialist erg enthousiast en speelt goed in op de wensen van de klant. Er moet nog overleg plaatsvinden, maar wellicht dat we dit jaar weer gaan samenwerken!

Het Kerstevent-team,

Power-Packer Europa B.V.

Lianne, Maaike, Annemieke, Karin & Anne

Rond Consulting Amersfoort

” Wat zullen we doen met de kerstpakketten dit jaar”, was ook in november 2014 weer de jaarlijks terugkerende vraag, die lang bleef liggen, omdat we het antwoord maar niet konden vinden. Tot wij geattendeerd werden op de Kersttruck. Wat een geweldig idee! Nadat wij, medewerkers en directie van rond en PurpleHRM, na een geslaagde MVO dag met z`n allen terug keerden naar kantoor, stond daar de Kersttruck al op ons te wachten. Terwijl we binnen wat stonden te drinken, kwam de Kerstman binnen lopen met zijn bel en nodigde ons uit om te komen shoppen. Daartoe kregen we een enorme tas en een zakje munten waarmee iedereen in de truck zijn inkopen kon doen. Het was een gezellige boel, we scharrelden van food naar non-food en verzamelden zo onze eigen cadeaus bij elkaar. We waren het er na afloop allemaal over eens: dit was absoluut een succes! We kunnen de Kersttruck dan ook van harte aanbevelen als alternatief voor het reguliere kerstpakket. “

MOS – Motivation Office Support

“ Elk jaar organiseert Motivation Office Support bv (MOS) een kerstdiner voor alle medewerkers. Ook in 2014 waren wij gezellig aan het borrelen op een sfeervolle locatie toen onverwachts de Kerstman binnen kwam lopen. Hij nodigde ons uit mee te komen naar buiten voor het uitzoeken van de kerstgeschenken. We kregen allemaal een grote kerstboodschappentas en een buideltje met ducaten van hem. Buiten stond een grote rode kersttruck klaar, heel sfeervol met kerstverlichting en vuurkorven. In de trailer waren enkele kraampjes waar de verschillende kerstgeschenken uitgestald lagen. Tegen inlevering van de ducaten kon de Kerstboodschappentas gevuld worden. Er was voor elk wat wils. Wij kijken terug op een super leuke verrassing, iets heel anders dan anders, heel knus, met veel kerstgevoel, sfeervol en met een hoog Ho-ho-ho gehalte! Kortom: voor iedereen aan te raden! ” – Annemarie Borkens, MOS Nijkerk

Actium

“ Wij zijn positief verrast door de Kerstmarktspecialist! Afgelopen jaar heeft de Kerstmarktspecialist een kerstmarkt georganiseerd in ons kantoor. De markt is zeer positief ontvangen door onze medewerkers. De huisjes en aankleding zorgden voor een echte kerstsfeer. Het contact met de medewerkers van de Kerstmarktspecialist was plezierig en alles was goed georganiseerd. Een aanrader dus! ”

Omgevingsdienst Regio Nijmegen

“ Op zoek naar een origineel kerstpakket? Dan is dit zeker een aanrader! Onze medewerkers waren blij verrrast toen zij de kerstruck met rode loper èn kerstman zagen staan! Met de shopper in de hand, de muntjes en met behulp van de vriendelijke ‘marktkooplieden’, konden zij zelf op de kerstmarkt hun kerstpakket uitkiezen. Dus dit jaar hadden wij iedereen tevreden. ” – Debby van Raaij, Omgevingsdienst Regio Nijmegen

MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ONS OP