Verras uw medewerkers met een uniek alternatief voor het kerstgeschenk met De Rijdende Kerstmarkt! Onze kersttruck stopt bij u voor de deur op de afgesproken locatie. In de kersttruck kunnen medewerkers zelf hun kerstgeschenk samenstellen. Al onze trailers zijn geheel in kerstsfeer met daarin marktkramen met verschillende cadeaus in diverse prijsklassen. Hier is voor ieder wat wils. Tevredenheid gegarandeerd!

De ultieme beleving

De Rijdende Kerstmarkt is een trailer omgebouwd tot magische kerstmarkt. Elke trailer heeft zeven sfeervolle marktkramen. Elk gevuld met een divers, verrassend en origineel aanbod aan geschenken in verschillende prijsklassen. De medewerker krijgt een shopper en dukaten mee om in de trailer zelf het ultieme kerstgeschenk samen te stellen. Tevredenheid gegarandeerd!

De Rijdende Kerstmarkt komt bij u op locatie, en is ook zeer geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen.

Wat staat u te wachten tijdens het event?

Vanaf het moment dat de Rijdende Kerstmarkt aan komt rijden op het afgesproken adres, hebben wij ongeveer 30 minuten nodig om de Rijdende Kerstmarkt volledig in Kerstsferen te brengen.

De medewerkers ontvangen een doosje met het vooraf afgesproken aantal dukaten en een shopper. Wanneer de lichten aanstaan, de kerstmuziek draait en onze mascotte Santa je vrolijk tegemoet lacht, kan elke medewerker de Rijdende Kerstmarkt in en zelf hun ultieme kerstgeschenk samenstellen bij de diverse kramen.

Na afloop van de markt bouwen wij alles weer in 30 minuten af. Terwijl wij dat doen, kunt u eventuele uw eigen festiviteiten voortzetten.

Wij vergeten niemand. Samen met u als klant zoeken we naar een passend geschenk voor diegene die helaas niet aanwezig kunnen zijn op het evenement.

Tip!

Combineer de Rijdende Kerstmarkt met een kerstevent. Wij rijden voor op de door u gewenste locatie, dus zowel bij het bedrijfspand als op externe locaties! Meerdere vestigingen? Geen probleem, we rijden langs bij de diverse plekken.

Ontzorgen

Wij ontzorgen u als klant van A tot en met Z. Qua organisatie én logistiek. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Kerstmarktspecialist? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze kersttruck stopt bij u voor de deur
Geschikt voor kleine én grote organisaties, met één of meerdere locaties
Zelf shoppen langs kerstkramen in een sfeervolle kersttruck met dukaten en een shopper
Ideaal te combineren met een kerstevent
Wij verzorgen alles van A tot Z
Uw medewerkers mogen zelf een eigen kerstgeschenk bij elkaar shoppen in onze kersttruck. Voor ieder wat wils!

BEKIJK HIER ONZE

PROMOTIEFILM

Vraag een offerte aan!