Wilt u uw medewerkers verrassen met een uniek alternatief voor het kerstgeschenk? Dan is de Rijdende Kerstmarkt wat voor u! Wij parkeren één van onze trailers bij u op locatie, zodat uw medewerkers zelf op de desgewenste locatie een kerstgeschenk kunnen samenstellen. Deze trailers zijn geheel in kerstsfeer en heeft marktkraampjes met verschillende cadeaus in diverse prijsklassen. Hier is voor ieder wat wils, tevredenheid gegarandeerd!

 

Ter introductie

De Rijdende Kerstmarkt is een trailer omgebouwd tot magische kerstmarkt. Elke trailer is voorzien van 7 sfeervolle marktkramen, elk gevuld met een divers, verrassend en origineel aanbod aan geschenken in verschillende prijsklassen. Bij ons staat duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel. Hier wordt rekening mee gehouden bij het samenstellen van ons assortiment.

Mede door de inzet van De Kerstmarktspecialist, kan de medewerker zelf het ultieme kerstgeschenk samenstellen. De Rijdende Kerstmarkt komt bij de klant op locatie, en is zeer geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen.

Deze unieke beleving kan u perfect combineren met een eventueel kerstevent.

 

Wat staat de klant te wachten

Op het moment dat de Rijdende Kerstmarkt aankomt op het afgesproken adres, is er maar 30 minuten nodig om de Rijdende Kerstmarkt volledig in Kerstsferen te brengen.

De medewerkers ontvangen een envelop met het vooraf afgesproken aantal dukaten en een shopper. Zodra de lichten aan staan en de kerstmuziek draait, kan elke medewerker de Rijdende Kerstmarkt in en zelf shoppen langs de kraampjes.

Na afloop van de markt hebben we 30 minuten nodig om af te bouwen. U kunt dan uiteraard verder uw eigen festiviteiten voortzetten.

We zullen niemand vergeten, zo gaan we in overleg met u als klant naar passend geschenk voor diegenen die helaas niet aanwezig kunnen zijn op het evenement.

 

Tip!

Combineer de Rijdende Kerstmarkt met het Kerstevent, we komen voorrijden op de door u gewenste locatie dus zowel bij het bedrijfspand als op externe locaties! Meerdere locaties? Geen probleem, we rijden langs bij de diverse locaties.

 

Ontzorgen

De Kerstmarktspecialist ontzorgt u als klant van A t/m Z, dit in organisatie en logistiek. Graag komen we in contact met u om de mogelijkheden verder te bespreken.

Onze kersttruck stopt bij u voor de deur
Uitermate geschikt voor organisaties met één of meerdere locaties
Shoppen langs kerstkramen in een sfeervolle kersttruck
Ideaal om te combineren met een kerstevent
Wij verzorgen alles van A tot Z
Laat uw medewerkers een eigen kerstgeschenk bij elkaar shoppen in onze kersttruck. Voor ieder wat wils!

BEKIJK HIER ONZE

PROMOTIEFILM

Vraag een offerte aan!