Op wat voor manier de Kerstmarktspecialist bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij zijn ons ervan bewust dat de uitwerking van activiteiten van invloed is op mens, milieu en maatschappij. Daarom houden wij rekening met diverse factoren bij het samenstellen van ons assortiment, in overleg met onze leveranciers. Veel van onze producten, artikelen en verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Verder maken wij alleen gebruik van gerecyclede dukaten en shoppers, werken we in een pand voorzien van zonnepanelen en scheiden wij ons afval op kantoor en de kerstmarkten.

Op die manier dragen wij ons steentje bij!

Meer weten? Informeer ernaar via info@kerstmarktspecialist.nl

Origineel

De Pop-Up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non food artikelen, gaat elke medewerker met een gewaardeerd gevoel de Kerstperiode tegemoet.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen, we zijn u graag van dienst.

Verrassend

Laat u en uw medewerkers verrassen door een onvergetelijke beleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zullen voor een evenement zorgen, waar uw medewerkers nog lang over zullen napraten.

Vraag een offerte aan!