Op wat voor manier De Kerstmarktspecialist bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij zijn ons ervan bewust dat de uitwerking van activiteiten van invloed is op mens, milieu en maatschappij. Daarom houden wij rekening met diverse factoren bij het samenstellen van ons assortiment, in overleg met onze leveranciers. Veel van onze producten, artikelen en verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Verder maken wij alleen gebruik van gerecyclede dukaten en shoppers, werken we in een pand voorzien van zonnepanelen én scheiden wij ons afval op kantoor en de kerstmarkten.

Op die manier dragen wij ons steentje bij!

Meer weten? Informeer ernaar via info@kerstmarktspecialist.nl

Origineel

De Pop-up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Medewerkers stellen namelijk zelf hun kerstgeschenk samen. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non-food artikelen, garanderen wij dat elke medewerker met een gewaardeerd en tevreden gevoel de kerstperiode tegemoet gaat.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen. Wij zijn u graag van dienst.

Verrassend

Verras u en uw medewerkers met een onvergetelijke kerstbeleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zorgen voor een evenement waar uw medewerkers nog lang over napraten.

Vraag een offerte aan!