VOEDSELBANK
Uw financiële hulp geeft ons een enorm steun in de rug om onze activiteiten voort te zetten. De noodzaak van de Voedselbanken in deze crisis is nog meer duidelijk geworden. We kunnen alle consequenties nog niet goed overzien, maar zien nu al een toeloop van nieuwe klanten. Met 12.000 vrijwilligers doen we er alles aan om onze klanten wekelijks te voorzien van voedsel. Het voedsel krijgen we gedoneerd, waardoor het een goede bestemming krijgt en verspilling wordt voorkomen.

HET VERGETEN KIND
Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld maar helaas geldt dit niet voor alle kinderen in ons land. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Doe je mee?

DIEREN AMBULANCE
De dierenambulance is opgericht op 1 oktober 1988 met als doel eerste hulp te verlenen aan gewonde en zieke dieren en het vervoeren van zieke of gewonde dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of kliniek. De dierenambulance is een stichting en heeft derhalve geen winstoogmerk. De dierenambulances zijn afhankelijk van donateurs giften en sponsors.

SUPPORT CASPER
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Alvleesklierkanker is de op één na dodelijkste soort kanker. 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Iedere dag overlijden er 8 mensen. Support Casper financiert onderzoek naar immunotherapie en virotherapie dat op een innovatieve manier probeert alvleesklierkanker effectief te behandelen. De onderzoeken worden geleid door Prof. dr. Casper van Eijck. Het is zijn missie om in 2030 effectieve en betaalbare medicijnen te kunnen produceren voor alvleesklierkankerpatiënten, waardoor zij langer in leven blijven en zich minder ziek voelen.

Origineel

De Pop-up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Medewerkers stellen namelijk zelf hun kerstgeschenk samen. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non-food artikelen, garanderen wij dat elke medewerker met een gewaardeerd en tevreden gevoel de kerstperiode tegemoet gaat.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen. Wij zijn u graag van dienst.

Verrassend

Verras u en uw medewerkers met een onvergetelijke kerstbeleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zorgen voor een evenement waar uw medewerkers nog lang over napraten.

Vraag een offerte aan!