Een interne kerstmarkt op uw eigen locatie, zonder dat u zelf het hele evenement hoeft te regelen? Kies dan voor de Pop-up Kerstmarkt van De Kerstmarktspecialist. Voor de grotere bedrijven bieden wij sfeervolle kerstmarkten op locatie aan. Wij toveren uw locatie in een mum van tijd om tot een gezellige kerstmarkt. Met sfeervolle marktkramen, onze mascotte Santa, kerstbomen en eventueel extra’s, zoals foodtrucks en extra styling.

Een unieke kerstervaring

Ons team tovert uw gewenste bedrijfsruimte om tot een gezellige in-house kerstmarkt! Uw medewerkers wanen zich op een ware markt, waar zij zelf een kerstgeschenk kunnen samenstellen.

Net zoals bij De Rijdende Kerstmarkt, zijn onze houten marktkramen voorzien van een divers, verrassend en origineel cadeauaanbod in verschillende prijsklassen. Uit dit ruime assortiment stelt de medewerker zelf een geschenk samen.

Om de kerstmarkt helemaal af te maken, is er de mogelijkheid om uw medewerkers een hapje en/of drankje aan te bieden. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.

Wat staat u te wachten tijdens het event?

De opbouwtijd van de Pop-Up Kerstmarkt neemt 90-120 minuten in beslag. In deze tijd zorgen wij dat de zeven verrijdbare, houten marktkramen helemaal klaarstaan. Deze kramen zijn volledig in kerstsferen gestyled. Verder kleden we de ruimte aan met een aantal kerstbomen en kerstaccessoires. En uiteraard mag onze eigen mascotte Santa ook niet ontbreken!

Zodra uw locatie is omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt, ontvangen de medewerkers een envelop met dukaten en een shopper. De kerstmarkt kan beginnen!

Na afloop heeft ons team 90 minuten nodig om de markt af te bouwen en de ruimte weer netjes achter te laten. Logistieke snelheid én een kerstsfeer creëren bij u op locatie zijn één van onze sterkste punten.

Kunnen collega’s niet aanwezig zijn bij het event?

Wij vergeten niemand. Ook wanneer medewerkers niet aanwezig kunnen zijn bij het evenement, ontvangen zij alsnog een passend geschenk. Wij gaan samen met u in overleg om het geschenk samen te stellen voor de afwezigen.

Tip!

Combineer de Pop-Up Kerstmarkt met één of meerdere foodtruck(s). Zo creëren we een onvergetelijk evenement voor uw medewerkers.

Ontzorgen

De Kerstmarktspecialist ontzorgt u als klant van A tot en Z. Qua organisatie en logistiek. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van De Kerstmarkstspecialist? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Sfeervolle kerstkramen met een origineel cadeau aanbod
Geschikt voor grote organisaties
Zelf shoppen met behulp van dukaten en een shopper
Ideaal te combineren met een kerstevent
Wij verzorgen alles van A tot Z
In een mum van tijd toveren wij de ruimte om tot een gezellige, sfeervolle kerstmarkt.

BEKIJK HIER ONZE

PROMOTIEFILM

Vraag een offerte aan!