Wilt u een interne kerstmarkt op uw eigen locatie?

Kies dan voor onze Pop-up Kerstmarkt! Wij bieden sfeervolle kerstmarkten op locatie aan voor de grotere bedrijven. In een mum van tijd is uw locatie omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt met sfeervolle kerstkraampjes, kerstbomen en eventueel extra’s.

 

Ter introductie

Laat door ons team uw gewenste bedrijfsruimte, omtoveren tot een gezellige in-house kerstmarkt! Uw medewerkers zullen zich wanen op een ware markt waar zij zelf een kerstgeschenk kunnen samenstellen.

Net zoals bij De Rijdende Kerstmarkt, zijn onze houten marktkramen voorzien van een divers, verrassend en origineel cadeauaanbod in verschillende prijsklassen. Uit dit ruime assortiment kan de medewerker zelf een cadeau uitzoeken.

Om de kerstmarkt helemaal af te maken, is er de mogelijkheid om uw medewerkers een hapje en/of drankje aan te bieden. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij ons terecht en helpen we u graag verder.

 

Wat staat de klant te wachten

Zodra De Pop-up Kerstmarkt op het desbetreffende adres aankomt, bedraagt de opbouwtijd 90/120 minuten. In deze tijd zorgen wij dat de 7 verrijdbare, houten marktkramen helemaal klaar staan. Elke kraam is aangekleed met guirlandes en lichtjes. Verder zullen we de ruimte aankleden met een aantal kerstbomen en accessoires.

Zodra uw locatie is omgetoverd tot een echte winterse kerstmarkt, ontvangen de medewerkers een envelop met dukaten en een shopper, en kan de kerstmarkt starten.

Na afloop heeft ons team 90 minuten nodig om de ruimte netjes achter te laten. Logistieke snelheid is één van onze sterkste punten.

We zullen niemand vergeten, zo gaan we in overleg met u als klant naar passend geschenk voor diegenen die helaas niet aanwezig kunnen zijn op het evenement.

 

Tip!

Combineer de Pop-Up Kerstmarkt met een of meerdere foodtruck(s). Zo creëren we een onvergetelijk evenement voor uw medewerkers.

 

Ontzorgen

De Kerstmarktspecialist ontzorgt u als klant van A t/m Z, dit in organisatie en logistiek. Graag komen we in contact met u om de mogelijkheden verder te bespreken.

Sfeervolle kerstkramen met een origineel cadeau aanbod
Geschikt voor kleine én grote organisaties
Zelf shoppen met behulp van dukaten en een shopper
Wij verzorgen alles van A tot Z in organisatie en logistiek
In een mum van tijd wordt uw bedrijf omgetoverd tot een gezellige sfeervolle kerstmarkt

BEKIJK HIER ONZE

PROMOTIEFILM

Vraag een offerte aan!