Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

De Kerstmarktspecialist kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van De Kerstmarktspecialist en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Kerstmarktspecialist verstrekt. De Kerstmarktspecialist kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

WAAROM De Kerstmarktspecialist GEGEVENS NODIG HEEFT

De Kerstmarktspecialist verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan De Kerstmarktspecialist uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG De Kerstmarktspecialist GEGEVENS BEWAART

De Kerstmarktspecialist bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

De Kerstmarktspecialist verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van De Kerstmarktspecialist worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Kerstmarktspecialist gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

De Kerstmarktspecialist maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van De Kerstmarktspecialist bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Ook maken wij gebruik van remarketing advertenties op basis van uw websitebezoek.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan De Kerstmarktspecialist te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De Kerstmarktspecialist heeft hier geen invloed op.

De Kerstmarktspecialist heeft Google geen toestemming gegeven om via De Kerstmarktspecialist verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

De Kerstmarktspecialist gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jvrafbouw.nl. De Kerstmarktspecialist zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

De Kerstmarktspecialist neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van De Kerstmarktspecialist maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door De Kerstmarktspecialist verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met De Kerstmarktspecialist op via info@kerstmarktspecialist.nl.

www.kerstmarktspecialist.nl  is een website van De Kerstmarktspecialist. De Kerstmarktspecialist is als volgt te bereiken:

Post- vestigingsadres locatie Apeldoorn: Schumanpark 35, 7336 AM Apeldoorn

Post- vestigingsadres locatie Bunschoten: Metaalweg 4, 3751 LS Bunschoten-Spakenburg

E-mailadres: info@kerstmarktspecialist.nl

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Origineel

De Pop-Up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non food artikelen, gaat elke medewerker met een gewaardeerd gevoel de Kerstperiode tegemoet.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen, we zijn u graag van dienst.

Verrassend

Laat u en uw medewerkers verrassen door een onvergetelijke beleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zullen voor een evenement zorgen, waar uw medewerkers nog lang over zullen napraten.

Vraag een offerte aan!