Sinds 2003 zijn bedenkers en oprichters René en Hedy Buitenhuis werkzaam in het organiseren van B2B-kerstfairs en B2B-kerstmarkten. In een grote loods, volledig omgebouwd en omgetoverd tot een heuse skihut, konden bedrijven hun kerstgeschenken samenstellen voor hun medewerkers. Dit alles in een sfeervolle showroom, onder het genot van een winterbuffet, gezellige muziek en proeverijen van onder andere wijn en delicatessen.

Een kerstgeschenk samenstellen

Langzaam maar zeker ontstonden er nieuwe, innovatieve ideeën. Hierbij werd de volgende vraag steeds in het achterhoofd gehouden, namelijk, hoe kunnen we medewerkers zelf hun kerstgeschenk samen laten stellen en tegelijkertijd verbinding en saamhorigheid creëren?

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange, logistieke ervaring van René en de creatieve inbreng van Hedy, is De Rijdende Kerstmarkt geboren. Ditmaal werd een trailer in zijn geheel omgetoverd tot een magische kerstmarkt, bestaande uit sfeervolle marktkramen. De gezellige muziek en proeverijen bleven deel uitmaken van het concept. De ultieme beleving om de medewerkers zelf hun kerstgeschenk samen te laten stellen, op een locatie waar u maar wilt!

Een unieke beleving

Sinds 2015 is De Kerstmarktspecialist opgericht en bieden we twee soorten evenementen aan: De unieke Rijdende Kerstmarkt en de in-house Pop-Up Kerstmarkt. Door de toegenomen populariteit van De Rijdende Kerstmarkt, wordt het concept steeds groter en indrukwekkender. Met als gevolg: in elke trailer een andere beleving en elk jaar een nieuw assortiment waarbij aan iedereen wordt gedacht!

René en Hedy hebben betrouwbaarheid, kwaliteit en service altijd belangrijk gevonden. Dit dragen zij met alle plezier over aan hun enthousiaste team en natuurlijk aan u als klant.

Namens ons en het team wensen wij u en uw medewerkers een prettig en onvergetelijk evenement!

Een hartelijke groet,
René en Hedy

Origineel

De Pop-Up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non food artikelen, gaat elke medewerker met een gewaardeerd gevoel de Kerstperiode tegemoet.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen, we zijn u graag van dienst.

Verrassend

Laat u en uw medewerkers verrassen door een onvergetelijke beleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zullen voor een evenement zorgen, waar uw medewerkers nog lang over zullen napraten.

Vraag een offerte aan!