Sinds 2003 zijn bedenkers en oprichters René en Hedy Buitenhuis werkzaam in het organiseren van B2B-kerstfairs en B2B-kerstmarkten. In een grote loods, volledig omgebouwd en omgetoverd tot een heuse skihut, konden bedrijven hun kerstgeschenken samenstellen voor hun medewerkers. Dit alles in een sfeervolle showroom, onder het genot van een winterbuffet, gezellige muziek en proeverijen van onder andere wijn en delicatessen.

Langzaam maar zeker ontstonden er nieuwe, innovatieve ideeën. Hierbij werd de volgende vraag steeds in het achterhoofd gehouden, namelijk, hoe kunnen we medewerkers zelf hun kerstgeschenk samen laten stellen en tegelijkertijd verbinding en saamhorigheid creëren?

Door de jarenlange, logistieke ervaring van René en de creatieve inbreng van Hedy, is De Rijdende Kerstmarkt geboren. Ditmaal werd een trailer in zijn geheel omgetoverd tot een magische kerstmarkt, bestaande uit sfeervolle marktkramen. De gezellige muziek en proeverijen bleven deel uitmaken van het concept. De ultieme beleving om de medewerkers zelf hun kerstgeschenk samen te laten stellen, op een locatie waar u maar wilt!

Sinds 2015 is De Kerstmarktspecialist opgericht en worden twee soorten evenementen aangeboden: De unieke Rijdende Kerstmarkt en de in-house Pop-Up Kerstmarkt. Door de toegenomen populariteit van De Rijdende Kerstmarkt, wordt het concept steeds groter en indrukwekkender. Met als gevolg: in elke trailer een andere beleving en elk jaar een nieuw assortiment waarbij aan iedereen wordt gedacht!

René en Hedy hebben betrouwbaarheid, kwaliteit en service altijd belangrijk gevonden. Dit dragen zij met alle plezier over aan hun enthousiaste team en natuurlijk aan u als klant.

Namens ons en het team wensen wij u en uw medewerkers een prettig en onvergetelijk evenement!

Een hartelijke groet,
René en Hedy

 

Origineel

Ieder jaar een nieuw assortiment. Met meer dan 150 verschillende artikelen is er voor iedere medewerker de mogelijkheid om een kerstgeschenk samen te stellen.

Flexibel

Wij komen op iedere gewenste locatie en doen er alles aan om alle zorgen uit handen te nemen. Groot of klein bedrijf, dat maakt voor ons niet uit!

Verrassend

Wij zorgen voor een onvergetelijke beleving. Door middel van de aankleding van de truck, het assortiment en de sfeer zullen uw medewerkers dit niet snel vergeten.

Vraag een offerte aan!