Sinds 2003 zijn bedenkers en oprichters René en Hedy Buitenhuis werkzaam in het organiseren van B2B-kerstfairs en B2B-kerstmarkten. In een grote loods, volledig omgebouwd en omgetoverd tot een heuse skihut, konden bedrijven hun kerstgeschenken samenstellen voor hun medewerkers. Dit alles in een sfeervolle showroom, onder het genot van een winterbuffet, gezellige muziek en proeverijen van onder andere wijn en delicatessen.

Een kerstgeschenk samenstellen

Langzaam maar zeker ontstonden er nieuwe, innovatieve ideeën. Hierbij werd de volgende vraag steeds in het achterhoofd gehouden: ‘Hoe kunnen we medewerkers zelf hun kerstgeschenk laten samenstellen en tegelijkertijd verbinding en saamhorigheid creëren?

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange, logistieke ervaring van René en de creatieve inbreng van Hedy, is De Rijdende Kerstmarkt geboren. Een trailer werd in zijn geheel omgetoverd tot een magische kerstmarkt. En in de trailer werden sfeervolle marktkramen gebouwd. De gezellige muziek en proeverijen bleven deel uitmaken van het concept. De ultieme beleving waar medewerkers zelf hun kerstgeschenk samenstellen, op een locatie waar u maar wilt!

Een unieke beleving

Sinds 2015 is De Kerstmarktspecialist opgericht en bieden we twee soorten evenementen aan: De unieke Rijdende Kerstmarkt en de in-house Pop-Up Kerstmarkt. Door de toegenomen populariteit van De Rijdende Kerstmarkt, wordt het concept steeds groter en indrukwekkender. Met als gevolg: in elke trailer een andere beleving en elk jaar een nieuw assortiment waarbij aan iedereen wordt gedacht!

René en Hedy vinden betrouwbaarheid, kwaliteit en service altijd belangrijk. Dit dragen zij met alle plezier over aan hun enthousiaste team en natuurlijk aan u als klant.

Namens ons en het team wensen wij u en uw medewerkers een prettig en onvergetelijk evenement!

Een hartelijke groet,
René en Hedy

Origineel

De Pop-up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Medewerkers stellen namelijk zelf hun kerstgeschenk samen. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non-food artikelen, garanderen wij dat elke medewerker met een gewaardeerd en tevreden gevoel de kerstperiode tegemoet gaat.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen. Wij zijn u graag van dienst.

Verrassend

Verras u en uw medewerkers met een onvergetelijke kerstbeleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zorgen voor een evenement waar uw medewerkers nog lang over napraten.

Vraag een offerte aan!