Kerstgeschenken: een goede voorbereiding is méér dan het halve werk!

December is één van de drukste maanden van het jaar. Er wordt een zakelijk jaar afgesloten, maar we bereiden tegelijkertijd ook het nieuwe kalenderjaar voor. Daarnaast is de maand vaak gevuld met borrels, (extra) vrije dagen en voor u het weet wensen we elkaar weer een heel gelukkig nieuwjaar. Een goede voorbereiding is daarom meer dan het halve werk. Voorkom onnodige kerstpakketstress en begin op tijd, zodat u zich daar in de decembermaand geen zorgen meer over hoeft te maken. Heeft u al aan de kerstgeschenken voor uw personeel gedacht?

Kerstmarkt als kerstgeschenk

De feestmaand december klinkt misschien ver weg, maar voor u het weet staat de kerstboom weer in de kantine. We vieren de feestdagen dit jaar wellicht anders dan we gewend zijn en de toekomst kunnen we helaas niet voorspellen, maar wat we wél weten is dat we iedereen veilig kunnen verwelkomen op onze kerstmarkten! De Kerstmarktspecialist biedt uw medewerkers namelijk altijd 100% belevingsgarantie, waarbij we rekening houden met alle richtlijnen van het RIVM.

100% beleving, óók op anderhalvemeter afstand

De Kerstmarktspecialist biedt uw medewerkers een unieke beleving. Hoe? Medewerkers stellen zelf hun kerstpakket samen, waarbij wij tegelijkertijd verbinding en saamhorigheid creëren. Ingrediënten die tijdens de anderhalvemetersamenleving nog belangrijker zijn. Ook is het voor u als werkgever mogelijk om het kerstpakket deels zelf samen te stellen. Uw medewerkers vullen vervolgens het kerstpakket – middels een zelf uit te kiezen kerstgeschenk van de kerstmarkt – verder aan. Op deze manier is er beleving voor iedereen, gaan uw medewerkers naar huis met een prachtig kerstpakket én sluit u samen het jaar op een onvergetelijke manier af.

Rijdende Kerstmarkt & Pop-up Kerstmarkt

Wilt u ook goed voorbereid het jaar afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Wilt u last-minute-kerspakketstress voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

Vraag een offerte aan!