Beloon uw werknemers voor het meest hectische jaar sinds tijden.

Sinds de uitbraak van het coronavirus werkt het overgrote deel van Nederland thuis en volgens de Volkskrant houdt deze trend aan. Thuiswerken heeft tenslotte ook voordelen. Zo zijn werknemers flexibeler, productiever en is het goed voor de balans tussen werk en privé. Ook scheelt thuiswerken reistijd en is het daarmee beter voor het milieu. Maar er zijn ook nadelen: werknemers missen collega’s en kunnen zich zelfs eenzaam gaan voelen.

Maak daarom van uw kantoor een ontmoetingsplek. Een plek waar werknemers samen brainstormen, creatieve processen in gang zetten en samenwerken. En over vier maanden begint de feestmaand december, dé ideale gelegenheid om uw werknemers samen te brengen voor een ontspannen en gezellig samenzijn op kantoor. Hoe? Lees daar meer over in ons blog.

Thuiswerken is het nieuwe werken

68% van de werknemers die thuiswerken in verband met het coronavirus zijn van plan om dit door te zetten. De redenen hiervoor zijn: hogere productiviteit, meer vrijheid en meer flexibiliteit. Hierdoor hebben werknemers meer tijd voor hun gezin, zijn ze vaker in staat om te sporten en kunnen ze meer aandacht geven aan koken. Op deze manier neemt de welzijn en gezondheid van uw werknemers toe en dat is positief voor zowel u als voor uw werknemers.

Functie van het kantoor verandert

Doordat steeds meer mensen thuiswerken, verandert de functie van het kantoor. Deze gaat steeds meer dienen als ontmoetingsplek. En dat is belangrijk! Want uit onderzoek van Intermediair en Nationale Vacaturebank blijkt dat 59% van de werknemers hun collega’s mist na twee maanden niet op kantoor zijn geweest. 13% van de ondervraagden voelen zelfs een zekere vorm van eenzaamheid.

Bewogen jaar belonen

Kortom, het coronavirus heeft de arbeidsmarkt goed door elkaar geschud. Uw werknemers hebben zich onverwachts moeten aanpassen, nieuwe manieren van werken ontdekt en elkaar toch ook wel gemist. Kies daarom dit jaar voor een originele manier om uw collega’s te bedanken en verras ze met een kerstmarkt. Hoe dat precies werkt? De speciale kerstmarkt, inclusief foodtrucks, komt naar u toe en vervolgens kunnen uw werknemers op een veilige manier (*gedeeltelijk) hun eigen kerstgeschenk bij elkaar shoppen én bijpraten over het meest hectische jaar sinds tijden. Meer informatie? Wij vertellen het u graag.

*Al klinkt december nog ver weg, de anderhalvemetersamenleving is wellicht tegen die tijd nog van kracht. Uiteraard hopen wij iedereen veilig te verwelkomen op onze Kerstmarkten, maar mocht het noodzakelijk zijn, dan bieden wij u een originele beleving, rekening houdende met alle richtlijnen van het RIVM. Op deze manier bieden wij u én uw medewerkers toch 100% belevingsgarantie! Eén van de opties is bijvoorbeeld dat u voor een deel het kerstgeschenk samenstelt en uw medewerkers het middels een zelf uit te kiezen kerstgeschenk van de kerstmarkt hun pakket verder vullen. Op deze manier is er beleving voor iedereen, gaan uw medewerkers naar huis met een duurzaam kerstgeschenk en sluit u samen het jaar op een onvergetelijke manier af.

Vraag een offerte aan!