Vier kerst dit jaar met z’n allen: De Kerstmarktspecialist garandeert 100% beleving

De zomer komt eraan! Het kwik begint eindelijk te stijgen op onze thermometers, en tóch zijn we bij De Kerstmarktspecialist al aan het aftellen richting kerst. Niet alleen omdat het volgens ons de allergezelligste periode van het jaar is, maar het is ook de eerstvolgende grote feestdag. De hoogste tijd dus om ons goed voor te bereiden. En met de coronacijfers die zo aan het dalen zijn, hebben wij er het volste vertrouwen in dat we kerst dit jaar met z’n allen kunnen vieren. Bent u al begonnen met het organiseren van de ultieme kerstbeleving voor uw medewerkers? Gebruik de zomerrust en voorkom stress op het laatste moment: begin nu al met de voorpret.

Met z’n allen Kerst vieren

“Ik ga ervan uit dat we met z’n allen kerst kunnen vieren dit jaar. Zonder 1,5 meter en met veel mensen!” – Bert Niesters, Hoogleraar medische microbiologie

“Ik denk dat we dit jaar een heel eind bij het oude normaal terugkomen.” – Frits Rosendaal, Hoogleraar klinische epidemiologie

Fantastisch om te zien dat de coronacijfers zo aan het dalen zijn én dat er weer positieve uitspraken worden gedaan over Kerst! Zouden we dit jaar dan -eindelijk- weer een ‘normale’ Kerst kunnen vieren? Uitgebreid dineren met familie, gourmetten met vrienden en borrelen met collega’s op het kerstevent. Zonder 1,5 meter, maar mét elkaar en een hoop gezelligheid. Wij kijken er enorm naar uit! Maar natuurlijk zijn er ook onzekerheden waar we rekening mee moeten houden. Daarom hebben wij voor elke situatie een passende beleving gecreëerd. Wat de maatregelen ook zijn, wij bezorgen u en uw medewerkers een magische kerstbeleving. Of u nu kiest voor De Rijdende Kerstmarkt, onze Pick-up Express óf de Geschenk Pick-up; beleving is gegarandeerd. 100%.

Start in de zomer al met het plannen van uw kerstbeleving

Uw medewerkers verrassen met een uniek alternatief voor het kerstgeschenk? Dan staat De Kerstmarktspecialist voor u klaar! Ons advies: begin in de zomer alvast na te denken over de kerstbudgetten, het aanvragen van offertes en het plannen van een datum voor het event. Zo bent u deze kerst gegarandeerd van de ultieme kerstbeleving, waarbij uw medewerkers zelf hun ultieme kerstgeschenk mogen samenstellen!

Vraag een offerte aan!