Sluit het jaar spetterend af en geef uw medewerkers samen met De Kerstmarktspecialist een onvergetelijke kerstbeleving. Met onze jarenlange ervaring in kerstbelevingen garanderen wij 100% belevingsgarantie. Dit doen we uiteraard binnen de richtlijnen vanuit de overheid.

Wij bieden verschillende belevingspakketten aan:
Rijdende kerstmarkt – origineel | Pop Up Kerstmarkt – origineel | Rijdende kerstmarkt – uitgifte | Pop Up kerstmarkt – uitgifte | Uitgiftepunten met twist | Uitgiftepunten zonder twist

KERSTMARKT GESCHENK PICK-UP

Het ophalen van de kerstgeschenken wordt één groot feest voor u en uw medewerkers met De Kerstmarktspecialist. Wij creëren sfeervolle geschenk pick-ups van de kerstgeschenken bij u op locatie. Uiteraard volgens de dan geldende richtlijnen. Met een Rijdende Kerstmarkt met Geschenk Pick-up of Pop Up Kerstmarkt met Geschenk pick-up is het ophalen van het kerstgeschenk nog nooit zo leuk geweest.

Uw medewerkers lopen langs versierde pick-ups in de trailer van De Rijdende Kerstmarkt of langs De Pop Up Geschenk Pick-ups om het door u samengestelde kerstgeschenk op te halen. Het is mogelijk om extra beleving te creëren rondom de geschenk pick-ups. Bijvoorbeeld met foodtrucks en onze mascotte Santa. Dit verzorgen wij graag voor u!

Tip: U kunt de diensten van De Kerstmarktspecialist ook heel goed combineren met uw eigen kerstevent.

Samenstelling van het kerstgeschenk

Bij De Kerstmarkt Geschenk Pick-up stelt u de inhoud voor het hele kerstgeschenk als werkgever zelf samen. Voorafgaand aan het event. Ons team heeft met veel zorg een assortiment samengesteld met mooie producten van onder andere Princess, Boomsma, Riviera Maison én Jopen Bier.

Onze creatieve afdeling helpt u graag bij het samenstellen van de kerstgeschenken. Wij verpakken de gekozen geschenken in een door De Kerstmarktspecialist ontworpen unieke geschenkdoos. Hierin kunt u ook namens het bedrijf een persoonlijke boodschap toevoegen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Liever een kerstgeschenk met ‘Eigen Keuze Twist’ voor de medewerkers? U leest daar hier meer over.

RIJDENDE KERSTMARKT EN POP UP KERSTMARKT GESCHENK PICK-UP

Wilt u spetterend het jaar afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

100% belevingsgarantie
Wij houden rekening met de richtlijnen van de overheid
Ruimte versus tijd
Spreiding medewerkers: inschrijving op vooraf besloten tijdblokken, foodtrucks én onze mascotte op locatie Santa
Optioneel voor al onze belevingen: Tegen geringe kosten kunt u gebruikmaken van een uitgebreid aanmeld- en registratiesysteem, hygiënezuil met een welkomstwoord en instructies, foodtrucks, extra styling, barista, mondkapjes, handschoenen en desinfecterende gels. Voor extra aankleding en al uw andere vragen staat ons Team Art & Create voor u klaar. Mailt of belt u ons voor meer informatie?

Vraag een offerte aan!