Sluit het jaar spetterend af en geef uw medewerkers samen met de Kerstmarktspecialist een onvergetelijke kerstbeleving. Met onze jarenlange ervaring in kerstbelevingen garanderen wij 100% belevingsgarantie. Dit doen we uiteraard binnen de richtlijnen vanuit de overheid.

Wij bieden verschillende belevingspakketten aan:
Rijdende kerstmarkt – origineel | Pop Up Kerstmarkt – origineel | Rijdende kerstmarkt – uitgifte | Pop Up kerstmarkt – uitgifte | Uitgiftepunten met twist | Uitgiftepunten zonder twist

Kerstmarkt uitgiftepunten

Het ophalen van de kerstgeschenken wordt één groot feest voor u en uw medewerkers met de Kerstmarktspecialist. Wij creëren een sfeervolle uitgifte van de kerstgeschenken bij u op locatie. Uiteraard volgens de dan geldende richtlijnen. Met een Rijdende Kerstmarkt met uitgiftepunt of Pop Up Kerstmarkt met uitgiftepunten is het ophalen van het kerstgeschenk nog nooit zo leuk geweest.

Uw medewerkers lopen langs versierde uitgiftepunten in de trailer van de Rijdende Kerstmarkt of langs de Pop Up kerstmarktkramen om het door u samengestelde kerstgeschenk op te halen. Rondom de uitgiftepunten kunnen wij extra beleving voor u creëren met onder andere muziek, foodtrucks en onze mascotte Santa. En u kunt de diensten van de Kerstmarktspecialist ook heel goed combineren met uw eigen kerstevent.

Samenstelling van het kerstgeschenk

Bij de kerstmark uitgiftepunten wordt de inhoud van het gehele kerstgeschenk door u samengesteld. Hierbij heeft u de keuze uit een met veel zorg door ons team samengesteld assortiment. U kiest onder andere uit Rituals, Princess, Boomsma, Riviera Maison én Jopen Bier. Onze creatieve afdeling helpt u graag bij het samenstellen van de kerstgeschenken. De geschenken worden samengesteld in een door de Kerstmarktspecialist ontworpen unieke doos. Hierin kunt u ook namens het bedrijf een persoonlijke boodschap toevoegen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Liever een kerstgeschenk met ‘Eigen Keuze Twist’ voor de medewerkers? U leest daar hier meer over.

Rijdende Kerstmarkt en Pop Up Kerstmarkt

Wilt u spetterend het jaar afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

100% belevingsgarantie
Rekening houdend met de richtlijnen van de overheid
Ruimte versus tijd
Spreiding medewerkers d.m.v. inschrijving op vooraf besloten tijdblokken, foodtrucks, een photobooth én de Santa kerstmarktspecialist mascotte op locatie
Optioneel voor al onze belevingen kunt u tegen geringe kosten gebruikmaken van een uitgebreid aanmeld- en registratiesysteem, onze mascotte Santa, een photobooth, hygiënezuil met een welkomstwoord en instructies, foodtrucks, barista, mondkapjes, handschoenen en desinfecterende gels. Voor extra aankleding en al uw andere vragen staat ons Team Art & Create voor u klaar. Mailt of belt u ons voor meer informatie?

Vraag een offerte aan!