Wilt u uw medewerkers verrassen met een ultieme kerstbeleving bij u op locatie? De Kerstmarktspecialist een uniek alternatief met de Rijdende Kerstmarkt en de Pop Up Kerstmarkt. Wij garanderen 100% belevingsgarantie én houden uiteraard rekening met de geldende richtlijnen van de overheid. Zo kunnen wij, samen met u als werkgever, iedereen op een veilige manier verwelkomen op onze uitgifte kerstmarkten. Op deze manier kunnen we 2020 toch op een hele bijzondere manier afsluiten.

Wij bieden verschillende pakketten aan:
Rijdende kerstmarkt – origineel | Pop Up Kerstmarkt – origineel | Rijdende kerstmarkt – uitgifte | Pop Up kerstmarkt – uitgifte | Uitgiftepunten met twist | Uitgiftepunten zonder twist

Originele kerstgeschenken samenstellen: voor ieder wat wils

Ons aanbod kerstgeschenken is divers, verrassend, origineel en in verschillende prijsklassen. Duurzaamheid én milieu staan daarbij hoog in het vaandel. Hier houden we rekening mee bij het samenstellen van ons assortiment. U stelt zelf een Basis Kerst Geschenk samen. Ons team Art & Create staat klaar om u hierin te assisteren. Dit geschenk wordt samengesteld in een door de Kerstmarktspecialist ontworpen doos. Hierin kunt u ook namens het bedrijf een persoonlijke boodschap toevoegen.

Rijdende kerstmarkt ‘Uitgifte’

Kiest u voor de Rijdende Kerstmarkt met uitgifte, dan bouwen wij onze originele Rijdende Kerstmarkt om tot magisch uitgiftepunt. Elke markt is voorzien van sfeervolle kerstbomen bij de ingang en uitgang van de truck. Ook de looproute is versierd, zodat het ophalen van het door u samengestelde kerstgeschenk een unieke beleving is voor uw medewerkers.

Door te kiezen voor ons aanmeld- en registratiesysteem kunnen we een veilige doorstroom creëren. Onze foodtrucks en mascotte Santa met photobooth zorgen er eveneens voor dat de medewerkers meer over de ruimte verspreid worden. De beleving van de Rijdende Kerstmarkt met uitgiftepunt biedt voor alle organisaties een mogelijkheid om iets speciaals te doen voor hun medewerkers. Daarnaast kan het ook gecombineerd worden met een kerstbijeenkomst.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Rijdende Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

Pop Up Kerstmarkt ‘Uitgifte’

Wilt u liever in-house bij u op locatie een sfeervolle uitgifte van de kerstgeschenken? Kies dan voor onze Pop Up Kerstmarkt met uitgifte! Wij bieden sfeervolle uitgiftekramen aan.Daardoor is deze manier om een kerstgeschenk te geven aan uw medewerkers geschikt voor elke organisatie; groot en klein.

Wij verzorgen op de door u aangegeven locatie een sfeervol uitgiftepunt, aangekleed met de nodige kerstversieringen. De uitgezochte geschenken verpakken we in onze speciale kerstdoos en leveren we samen met de kerstkramen en andere toebehoren op locatie. De uitgifte verzorgt u vervolgens zelf. Heeft u liever dat onze medewerkers de uitgifte verzorgen? Ook dat is mogelijk. Na afloop van de Kerstmarkt komen wij alles weer ophalen.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Pop Up Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

Uitgifte opties: Eigen Keuze Twist

Voor de Rijdende Kerstmarkt en de Pop Up Kerstmarkt ‘Uitgifte’ kan de ‘Eigen Keuze Twist’ worden toegevoegd. Zo geeft u de beleving een nóg persoonlijker tintje. De Eigen Keuze Twist houdt in dat het kerstgeschenk uit twee delen bestaat: een gekozen deel door de organisatie en een eigen keuzedeel op locatie door de medewerker.

Het keuzedeel vanuit de organisatie wordt vooraf samengesteld door u, uiteraard ondersteund onze creatieve afdeling u graag. Vervolgens kan de medewerker op de dag zelf een keuze maken uit vijf verschillende producten, met een waarde van € 20,- en/of € 10,-.

Rijdende- en Pop Up Kerstmarkt met uitgiftepunt bij u op locatie

Wilt u spetterend het jaar afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

100% belevingsgarantie
Rekening houdend met de richtlijnen van de overheid
Ruimte versus tijd
Spreiding medewerkers d.m.v. inschrijving op vooraf besloten tijdblokken, foodtrucks, een photobooth én de Santa kerstmarktspecialist mascotte op locatie
Optioneel voor al onze belevingen kunt u tegen geringe kosten gebruikmaken van een uitgebreid aanmeld- en registratiesysteem, onze mascotte Santa, een photobooth, hygiënezuil met een welkomstwoord en instructies, foodtrucks, barista, mondkapjes, handschoenen en desinfecterende gels. Voor extra aankleding en al uw andere vragen staat ons Team Art & Create voor u klaar. Mailt of belt u ons voor meer informatie?

Vraag een offerte aan!