Wilt u uw medewerkers verrassen met een uniek alternatief voor het kerstgeschenk? Dan staat de Kerstmarktspecialist voor u klaar! Wij garanderen 100% belevingsgarantie en houden rekening met de geldende richtlijnen van de overheid. Zo kunnen wij iedereen op een veilige manier verwelkomen op onze kerstmarkten en zorgen we er samen voor dat we dit jaar op een onvergetelijke manier afsluiten.

Wij bieden verschillende pakketten aan:
Rijdende kerstmarkt – origineel | Pop Up Kerstmarkt – origineel | Rijdende kerstmarkt – uitgifte | Pop Up kerstmarkt – uitgifte | Uitgiftepunten met twist | Uitgiftepunten zonder twist

Rijdende kerstmarkt ‘Origineel’

De Rijdende Kerstmarkt is een trailer die is omgebouwd tot magische kerstmarkt. Elke trailer is voorzien van zeven sfeervolle marktkramen. Allemaal gevuld met een divers, verrassend en origineel aanbod aan geschenken in verschillende prijsklassen. Omdat duurzaamheid én milieu bij ons hoog in het vaandel staan, houden wij hier rekening mee bij het samenstellen van ons assortiment.

Deze unieke beleving combineert u perfect met een eventuele kerstbijeenkomst. Door het inzetten van De Kerstmarktspecialist kan de medewerker zelf het ultieme kerstgeschenk samenstellen. Daarmee is de Rijdende Kerstmarkt geschikt voor iedereen, zeker ook voor kleinere organisaties of voor organisaties met meerdere vestigingen. Uiteraard houden we in de Rijdende Kerstmarkt rekening met de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid. Met looproutes en ons aanmeld- en registratiesysteem bijvoorbeeld. Zo kunnen uw medewerkers veilig hun kerstgeschenk samenstellen in de trailer.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Rijdende Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

Pop Up Kerstmarkt ‘Origineel’

Wilt u liever een interne kerstmarkt op uw eigen locatie? Kies dan voor onze Pop Up Kerstmarkt! Wij garanderen een sfeervolle kerstmarkt op locatie die zeer geschikt is voor de grotere bedrijven.

In een mum van tijd is uw locatie omgetoverd tot een gezellige kerstmarkt met sfeervolle kerstkraampjes, kerstbomen en vele extra’s. Wij zorgen ook hier voor de 100% belevingsgarantie. Uiteraard houden we hier rekening met de dan geldende richtlijnen. Door de ruimte te optimaliseren, kunnen we diverse looproutes creëren. Door gebruik te maken van onze opties, zoals het aanmeld- registratiesysteem, een fotomoment met onze mascotte Santa, catering en foodtrucks, kunnen we de medewerkers ideaal spreiden op de door u gekozen locatie.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Pop Up Kerstmarkt of neem contact op met ons team.

Originele Rijdende Kerstmarkt en Pop Up Kerstmarkt bij u op locatie

Wilt u het jaar spetterend afsluiten én uw medewerkers een onvergetelijke kerstbeleving geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien om uw medewerkers met een origineel kerstgeschenk te verrassen!

100% belevingsgarantie
Rekening houdend met de richtlijnen van de overheid
Ruimte versus tijd
Spreiding medewerkers d.m.v. inschrijving op vooraf besloten tijdblokken, foodtrucks, een photobooth én de Santa Kerstmarktspecialist mascotte op locatie
Optioneel voor al onze belevingen kunt u tegen geringe kosten gebruikmaken van een uitgebreid aanmeld- en registratiesysteem, onze mascotte Santa, een photobooth, hygiënezuil met een welkomstwoord en instructies, foodtrucks, barista, mondkapjes, handschoenen en desinfecterende gels. Ons Team Art & Create staat voor extra aankleding en al uw andere vragen voor u klaar. Mailt of belt u ons voor meer informatie?

Vraag een offerte aan!