Uiteraard hopen wij in eerste instantie dat wij iedereen veilig kunnen verwelkomen op onze Kerstmarkten. Op de manier zoals we dit al jaren gewend zijn. Al klinkt december nog ver weg, de 1,5 meter samenleving is wellicht tegen die tijd nog van kracht. Gelukkig maken deze moeilijke tijden, een hoop creativiteit los. Zo zijn wij druk bezig om een originele beleving te creëren, rekening houdende met alle richtlijnen van het RIVM. Mocht het dan noodzakelijk zijn, dan zijn wij in staat u en uw medewerkers toch een 100% belevingsgarantie te bieden. Hoe dan ook zal dit een jaar worden om nooit meer te vergeten, laten we in ieder geval ervoor zorgen dat wij deze samen op een onvergetelijke manier afsluiten.

Origineel

De Pop-Up en De Rijdende Kerstmarkt zijn uniek in haar soort. Met een aantrekkelijk en ruim aanbod van verschillende food en non food artikelen, gaat elke medewerker met een gewaardeerd gevoel de Kerstperiode tegemoet.

Flexibel

De Kerstmarktspecialist creëert op de door u gewenste locatie de ultieme kerstbeleving. Daarbij ontzorgen we u van top tot teen. Groot of klein, één of meerdere vestigingen, we zijn u graag van dienst.

Verrassend

Laat u en uw medewerkers verrassen door een onvergetelijke beleving. Onze unieke formule en het enthousiaste team zullen voor een evenement zorgen, waar uw medewerkers nog lang over zullen napraten.

Vraag een offerte aan!